Tietoa meistä

Österbottens Fiskarförbund on kalastuselinkeinon virallinen neuvontajärjestö Pohjanmaalla. Fiskarförbundetin työ liittyy kalastukseen elinkeinona, vesialueiden omistukseen, kalastusaluetoimintaan, kalavesien hoitoon, neuvontaan, kehittämiseen ja tiedottamiseen. Fiskarförbundetilla on keskeinen rooli kalastuselinkeinon kehittämisessä ja kotimaisen kalan kulutuksen edistämisessä.

Siian rauhoitus 2019

Toistakymmentä osakaskuntaa ja kalastusseuraa ovat tehneet päätöksen siian kutuajan rauhoittamisesta merialueella. Rauhoituksen tarkoituksena on varmistaa kestävää kalastusta. Tänä vuonna rauhoitusaika ajoittuu joko 15. - 31.10. tai 20.10. - 5.11. väliselle ajalle. Eri alueiden rauhoitusajat löytyvät täältä.

Paikalliset kalastusluvat

Haluatko kalastaa verkolla, katiskalla, pikkurysällä tai useammalla vavalla? Sitten tarvitset vesienomistajan luvan. Täältä löydät tietoa pohjanmaalaisten osakaskuntien ja kalastusseurojen myytävistä kalastusluvista.

Olemme tuottaneet digitaalisia karttoja Pohjanmaan vesialueosakaskuntien tai kalastusseurojen alueista. Kartat löydät täältä.