Tietoa meistä

Österbottens Fiskarförbund on kalastuselinkeinon virallinen neuvontajärjestö Pohjanmaalla. Fiskarförbundetin työ liittyy kalastukseen elinkeinona, vesialueiden omistukseen, kalastusaluetoimintaan, kalavesien hoitoon, neuvontaan, kehittämiseen ja tiedottamiseen. Fiskarförbundetilla on keskeinen rooli kalastuselinkeinon kehittämisessä ja kotimaisen kalan kulutuksen edistämisessä. Lue lisää

Olemme muuttaneet, löydät meidät nyt Vaasan kalarannalta. Täältä löydät henkilökunnan yhteystiedot.

Virtuaalinen Kalastuksen Päivä 12.6

Järjestimme tänä vuonna virtuaalisen Kalastuksen Päivän 12.6.2021. Lähetys ja kaikki insertit ovat katsottavissa täältä.

Avustus vahinkoja aiheuttavien harmaahyljeurosten poistamiskuluihin nyt haettavissa

Varsinais-Suomen ELY-keskus on avanut avustushaun kaupalliselle kalastukselle ja kalankasvatukselle rannikolla vahinkoja aiheuttavien halliurosten poistamisesta aiheutuviin kustannuksiin. Täältä löydät tarkemmat tiedot.

Paikalliset kalastusluvat

Haluatko kalastaa verkolla, katiskalla, pikkurysällä tai useammalla vavalla? Sitten tarvitset vesienomistajan luvan. Täältä löydät tietoa pohjanmaalaisten osakaskuntien ja kalastusseurojen myytävistä kalastusluvista.

Olemme tuottaneet digitaalisia karttoja Pohjanmaan vesialueosakaskuntien tai kalastusseurojen alueista. Kartat löydät kalatalousaluiden nettisivustoilta.